top of page

L'EXPERIÈNCIA AMB TINKERCAD

Actualizado: 21 nov 2018

Des del primer moment que vam utilitzar aquest programa per editar ens vam adonar que era fàcil aprendre en poc temps ja que les eines més bàsiques eres bastant completes en general. Amb un cub buit unint amb un altre figura es pot arribar a fer un forat amb forma de cub. A partir d'això es poden arribar a fer moltíssimes figures amb passos molt directes..



Fins arribar al prototip final hem hagut de fer moltes proves les quals hem anat guardant ja que d'alguna manera simbolitza que no s'aconsegueix tot a la primera, amb el pas del temps hem anat aprenent diferents conceptes de disseny que al principi no sabíem. Aquest programa de disseny és molt bo ja que és online, gratuit i hi pot aprendre tothom. L'única desavantatge que li veiem és que amb figures amb un procés llarg de fer, com era la nostra palma de la mà, a l'hora de fer unions i duplicats a la part final li costava molt a la pàgina i es bloquejava bastant (fins dues hores per fer una unió) perquè al ser un procés molt complex tenia molts cubs de buits a la memòria.

Els diferents arxius que hem anat creant els hem afegit a un projecte apart titulat: ELS NOSTRES DISSENYS. Els documents d'aquest mateix projecte els vam publicar al Tinkercad igual que vam fer al Thingiverse.


Comments


bottom of page