top of page

COL·LABORACIÓ AMB ATOMIC LAB

Actualizado: 9 dic 2018

Una de les nostres referències va ser Gino Tubaro, creador del projecte Atomic Lab. Ens vam informar sobre aquesta ONG i vam entrar a la pàgina web. Ens vam registrar i ens vam voler fer ambaixadors, el qual ens permet acceptar peticions i crear pròtesis per donar-li a aquell que ho necessiti. Vam posar a la seva disposició la nostra impressora ··3D i estem a l'espera de que ens demanin una mà impressa per imprimir els arxius que hi ha la pàgina web de la mà ,i així poder enviar-la a Argentina, que és d'on són els membres de la mencionada ONG.

Ens vam posar en contacte també amb el projecte Ayudame3D de Guille Martínez (@wIllperman) per poder col·laborar d'alguna forma pràctica amb ell però no va arribar a bon port perquè a l'apartat de preguntes no ens van contestar i l'altra forma per ajudar era pagant.

Per aquest motiu ens vam fer ambaixadors d'Atomic Lab, ja que era una bona forma de poder contribuir a la seva tasca d'ajudar a les persones necessitades i fer la seva vida una mica millor sense l'obligació de pagar uns diners descomunals.



Comments


bottom of page