top of page

ELS NOSTRES DISSENYS

Actualizado: 29 nov 2018

Durant tot el procés de disseny hem hagut de fer moltíssimes proves, algunes s'han quedat pel camí ja que els models s'anaven actualitzant però hem guardat la majoria a Thingiverse que és una pàgina web on es poden penjar arxius digitals fets pel mateix usuari. Allà es poden trobar models de qualsevol tipus: des de joguines bàsiques fins a models professionals de mans, maquetes de ciutats, figures per decorar, etc.

Al següent enllaç podreu veure les proves que hem anat fent. Aquestes només són algunes de les diferents proves que hem anat imprimint, aleshores el dia de l'exposició intentarem portar la majoria perquè les pugueu veure en persona, detectar els errors que nosaltres vam detectar el seu dia i també per pura curiositat per saber d'on hem partit i fins on hem arribat a l'hora de dissenyar.

El fet de publicar els arxius i que estiguin a l'abast de tothom és una manera d'interactuar amb els usuaris d'aquesta pàgina ja que qualsevol dubte que tinguem ens hi podem preguntar entre nosaltres. A més a més, alguna crítica constructiva per millorar els dissenys sempre és ben rebuda de cara al futur, no només per ensenyar la mà al Treball de Recerca, sinó també per arribar a aprendre més sobre aquest món i poder fer una mà encara molt millor en un temps.



https://www.thingiverse.com/thing:3226554






Comentarios


bottom of page